VIDEO: KAKO DOBITI PRAVEGA PARTNERJA?

 

V sredo ob 20.00 sem imela zanimiv webinar o tem, kako dobiti pravega partnerja. Gostja sem bila pri Tomažu Gorcu, ki je zelo uspešen podjetnik (njegovo podjetje Gorec d. o. o. se sicer ukvarja  z optimizacijo spletnih strani, sicer pa veliko potuje in je tudi založnik moje knjige V iskanju ljubezni), v zadnjem času pa snema tudi zanimive teme za njegov YouTube kanal.

Ker se na temo »Kako dobiti pravega partnerja« vedno poraja ogromno vprašanj, sva se zmenila za webinar v živo in moram povedati, da si nisem nikoli predstavljala, da bom kdaj v živo tako sproščeno govorila o nečem. Ampak ja, očitno sem se malce že navadila javnega nastopanja, zasluga gre pa tudi Tomažu, ki mi je dal med prvimi priložnost za predstavitev moje knjige.

Torej, če te zanima:

  • Kako dobiti pravega partnerja,
  • Kako odpustiti,
  • Kdaj vztrajati oz. odnos zapustiti (kako to veš),
  • Problem »kaznovanja« v partnerskih zvezah,
  • Kateri vzorci vplivajo na to, da se »vrtimo v začaranem krogu«,
  • Zakaj je pomembno, da delamo na sebi,
  • Ali se splača čakati na to, da se bo partner spremenil,
  • Ali bom srečna, ko se pojavi »tisti pravi«,

 

potem hitro klikni na video spodaj in si ga obvezno poglej do konca, če želiš v leto 2019 vstopiti z nekaj več znanja in motivacije na področju partnerskih odnosov. 🙂 Če imaš pa kakršnokoli vprašanje v zvezi s partnerstvom, pa mi kar piši na renata.simic88@gmail.com ali pa se s klikom na ikono F (znak za Facebook) čisto na dnu poveži z mano na Facebooku.

V teh predprazničnih dneh in prihajajočih praznikih vam želim obilo dobrega na vseh področjih življenja! Če se želite poglobiti vase in dobiti pravega partnerja ter izvedeti kakšno informacijo več, vam priporočam nakup svoje knjige. P. S. božiček je zrihtal tudi božični popust na mojo knjigo, juhuuu, a ni to super novica??! :)) Zato hitro klikni tukaj, če želiš prejeti svojo knjigo tudi ti – ali pa jo le podariti komu za božično oz. novoletno darilo. Se beremo v kratkem. 🙂