POGOVOR Z MISS SLOVENIJE NIVES OREŠNIK O SAMOPODOBI, INFLUENCERJIH IN ZDRAVEM NAČINU ŽIVLJENJA

 

V spodnjem videu si lahko ogledaš moj pogovor z nekdanjo miss Slovenije, osebno trenerko, modelom, zagovornico zdravega življenjskega sloga in influencerko Nives Orešnik. Z Nives se poznava že kar nekaj časa, spoznali sva se, ko sem se še ukvarjala z manekenstvom in še danes radi skočiva na kakšno kavico, zato sem jo tudi povabila na tale lušten pogovor, upam da boste tudi vi uživali v njem, vsaj pol toliko kot sva midve.  🙂

Pripravili sva tudi luštno NAGRADNO IGRO, zato hitro klikni na YouTube video najinega pogovora spodaj in KOMENTIRAJ pod videom. Vsa navodila najdeš v opisu pod videom tako v nadaljevanju članka kot tudi na YouTubu. 

Nives bo nekomu izmed vas podarila  ONLINE PREHRANSKO SVETOVANJE GLEDE VADBE, ustrezno prilagojen vašim željam, ki ga lahko izvajate tako doma kot tudi v fitnesu. Poleg tega dobite tudi knjigo voditeljice, avtorice knjige V ISKANJU LJUBEZNI, ki se med drugim prav tako dotika samopodobe in zdravega življenjskega sloga.

ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI zato klikni na zgornji VIDEO (ki te preusmeri na YouTube):

  1. V komentar pod YouTube videom zapiši, zakaj bi nagrado moral/morala dobiti prav TI (najbolj izviren komentar bova nagradili!)
  2. Naroči se na moj YouTube kanal Renata Kekovic (Stisni gumb NAROČI – nič ne stane, le poveča se možnost, da boš prej videl kakšen nov videoposnetek, ki ga objavim).

Nagradna igra traja vključno do srede, 20. 2. 2019!

  1. korak ni nujen, a možnosti za nagrado si lahko še povečaš, če followaš tudi Instagram profil Nives Orešnik (Klikni sem https://www.instagram.com/nivesoresnik/ in stisni follow) ter moj Instagram profil Coffee with me (https://www.instagram.com/_coffeewithme_/ – prav tako stisneš opcijo follow).