Video: Čustvena zloraba v partnerstvu ni nič manjša kot fizična!

V partnerstvu lahko doživimo marsikaj; po podatkih American Medical Association naj bi bila 1 od 3 žensk enkrat v obdobju svojega življenja deležna nasilja s strani partnerja.

O teh temah se na žalost ne govori oz. se premalo govori!

Veliko ljudi skriva svoje težave v partnerstvu pod pretvezo nekega idealnega življenja.

Ok, trenja se pojavijo velikokrat, kako pa jih reševati?

Imate kot ženska pravico izražati svoja čustva? Kdo je nasilnež? Kakšne so njegove taktike? Ali ga vodijo čustva ali pa je v ozadju nekaj drugega?

To in še marsikaj bom razjasnila v seriji videov, saj je potrebno razjasniti, kaj vodi nasilneža in ga prepoznati, da ne bomo kar tako nasedli njegovemu manipuliranju in se vrteli v začaranem krogu laži, manipulacij (in udarcev).

In ključno je, ženske opremiti s tem znanjem, saj tega v šoli ne učijo, marsikdaj pa nas na to ne opozorijo ne starši, ne prijatelji, ne družba.

Zato sem se odločila za serijo videov na to temo, če imate kakršnokoli vprašanje, mi povejte, in sporočite mi svoje vtise, kako se vam zdi moja ideja in zgornji video.

Če vam je bil video všeč, ga prosim všečkajte, komentirajte in delite, da doseže čim večje število ljudi, saj morda pa nekomu odpre oči in morda celo reši življenje!

Tudi sama sem bila žrtev psihičnega in fizičnega nasilja, zato res res želim pomagati dekletom, ki se morda znajdejo v tem začaranem krogu, da vsaj odprejo oči in se zavejo težave, če pa še kaj naredijo v smeri boljše samopodobe, pa še toliko boljše!

Vnaprej hvala vsem, ki si boste ogledali in delili tale video, se vidimo naslednjič 🙂

In ja: ključno pri vsem tem je, da enkrat že družbi dopovemo: ne, ni ona kriva, kriv je nasilnež! Vsakdo se kdaj pa kdaj razjezi, pobesni, pa to še ne pomeni, da nekoga žali, razbija po hiši ali pa nekoga verbalno in fizično napada!