Knjiga – V iskanju ljubezni

v iskanju ljubezni

V iskanju ljubezni je knjiga, ki je prvenstveno namenjena vsem mladim in mladim po duši, ki smo v iskanju ljubezni zašli na stranpoti. V želji, da bi bili ljubljeni in sprejeti, velikokrat naredimo kar nekaj neumnosti, včasih pa dopustimo tudi stvari, za katere si nikoli niti v najhujši nočni mori nismo mislili, da nas bodo doletele.

V nekem trenutku sem v svoje življenje pritegnila partnerja, ki je bil največja šola mojega življenja. Sprva se mi ni niti sanjalo, kaj vse me bo doletelo z njim – in to iz enega samega razloga – , ker se nisem imela dovolj rada. Znašla sem se v začaranem krogu laži, prevar in udarcev.

Ugotovila sem, da vsi negativni dogodki, ki sem jih doživela, izhajajo iz neljubezni do sebe, saj sem bila zelo nesamozavestna, labilna, neodločna, partner pa je le odsev nas samih. V preteklosti bi bila zato izjemno vesela takšne knjige, saj bi mi olajšala marsikatero situacijo in prihranila marsikatero solzo.

Knjiga V iskanju ljubezni je zato namenjena vsem, ki:
 iščete ljubezen v sebi,
 ste žrtev psihičnega ali fizičnega nasilja v ljubezenski zvezi,
 ste v ljubezenskem trikotniku,
 varate ali ste bili prevarani,
 imate partnerja, ki ne ustreza merilom vaših staršev oz. bližnjih oseb,
 ste plod številnih omejujočih prepričanj, ki negativno vplivajo na vaše življenje,
 ste na mrtvi točki in ne veste, kako neprej,
 ste v srečnem partnerskem odnosu, a intenzivno delate na sebi, ozaveščate svoje vzorce obnašanja itd.,
 želite delati stvari, ki jih imate radi, a ne zberete dovolj poguma za to,
 ste se pripravljeni zazreti vase in delati na sebi,
 želite v svoje življenje priklicati pravega partnerja.

Knjiga ima 222 strani (212 strani moje vsebine, ostale strani so namenjene bodočim pisateljem, ki bi radi izpričali svojo zgodbo) in je spisana v dveh delih. V prvem delu knjige opisujem izključno dogodke iz preteklosti, v drugem delu pa pišem o spoznanjih, do katerih sem prišla na svoji poti. Tu boste dobili tudi koristne nasvete o tem, kako zaživeti polnejše življenje in pritegniti pravega partnerja.

Svoj izvod knjige lahko naročite tako, da izpolnite spodnji kontaktni obrazec. Cena knjige je 19,99 eur , a če se odločite za plačilo po predračunu, je poštnina *BREZPLAČNA*.

Zato IZPOLNI SPODNJI OBRAZEC in NAROČI svoj izvod knjige ZDAJ! Ne pozabi, za spremembo se je treba OD-LOČITI!!

Knjigo prodaja podjetje Spletni partner d.o.o. Splošne pogoje poslovanja si lahko preberete TUKAJ.